2012

2012

Sărbătoarea Vinului și a Artei Meșteșugărești – 5-7 octombrie – Tîrgu Mureș

La început de toamnă am avut bucuria de a participa la sărbătoarea artelor meșteșugărești populare și a vinului în Piața Trandafirilor din municipiul Tîrgu Mureș. Standul nostru cu icoane a fost vizitat și apreciat de o multime de trecători, la acest succes contribuind vremea bună și generozitatea organizatorilor.

Târgului Meșterilor Populari Oradea – 20-22 iulie 2012

În perioada 20-22 iulie 2012 lucrările noastre au fost expuse în cadrul celei de a XIX-a ediții a Târgului Meșterilor Populari în parcul Nicolae Bălcescu din Oradea. Imagini de la târg sunt prezentate mai jos

 Târg de Artă de Florii şi Paşti – Oradea

Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Oradea a organizat incepând cu data de 5 aprilie la Galeria de Arte Vizuale (Calea Republicii, nr. 15 – lângă “Select”) expoziţia cu vânzare Târg de Artă de Florii şi Paşti, unde a-ți putut vedea, achiziţiona şi admira pe simezele galeriei icoane, cruci, pictură de şevalet, sculptură mică, tapiserie şi hârtie manuală semnate de artişti plastici orădeni.

Expoziţia a fost deschisă până în 18 aprilie şi a putut fi izitată zilnic între orele 10 şi 18, de luni până vineri. Printre expozanţi s-au numărat iconarii Sergiu Savin, Mircea Boţog şi plasticienii Aurel Roşu, Marta Jakobovits, Mihaela Tătulescu, Paul Blânda, Marius Vesa şi alţii.Mai multe informații în legăturile de mai jos:

Târg de artă de Florii și Paști 1

Târg de artă de Florii și Paști 2

 

Leave a Reply