Expoziții

Expoziții

Târg de Artă de Florii şi Paşti 2012 – Oradea

Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Oradea a organizat incepând cu data de 5 aprilie la Galeria de Arte Vizuale (Calea Republicii, nr. 15 – lângă “Select”) expoziţia cu vânzare Târg de Artă de Florii şi Paşti, unde a-ți putut vedea, achiziţiona şi admira pe simezele galeriei icoane, cruci, pictură de şevalet, sculptură mică, tapiserie şi hârtie manuală semnate de artişti plastici orădeni.

Expoziţia a fost deschisă până în 18 aprilie şi a putut fi izitată zilnic între orele 10 şi 18, de luni până vineri. Printre expozanţi s-au numărat iconarii Sergiu Savin, Mircea Boţog şi plasticienii Aurel Roşu, Marta Jakobovits, Mihaela Tătulescu, Paul Blânda, Marius Vesa şi alţii.Mai multe informații în legăturile de mai jos:

Târg de artă de Florii și Paști 1

Târg de artă de Florii și Paști 2

Gala Traficantului de Cultură Internațional 24-25 septembrie 2011

Gala Traficantului de Cultura Internaţional – ediţia 2011, un eveniment în cadrul căruia orădenii vor putea vedea piese de teatru, concerte, filme, expoziţiii de arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte.

Gala Traficantului de Cultura Internaţional – ediţia 2011 este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi Oradea să devină vizibilă în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural.

Gala se defineşte şi ca un barometru al artei spectacolului care îşi propune să realizeze evenimente culturale, producţii de top aparţinând celor mai variate direcţii, acolo unde tinerii se întâlnesc, în vederea atragerii lor înspre cultură, artă şi tradiţie.

Mai multe informații legate de participarea lui Sergiu Savin la acest eveniment puteți afla în legăturile de mai jos:

Gala traficantului de cultura 1

Gala traficantului de cultura 2

TOB – Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti – 16-18 iunie 2011 – Sala Palatului, București

Editia a XI-a TOB –Targul de Vesminte,Icoane,Carti si Obiecte Bisericesti,din 16-18 iunie de la Sala Palatului,Bucuresti a fost una cu totul speciala. Cea mai mare expozitie ortodoxa de obiecte bisericesti din 2011 a reunit expozanti de seama din Europa si Romania:

  • cele mai vechi turnatorii de clopote din Austria si Germania;
  • vitralii din Italia;
  • covoare personalizate pentru manastiri si biserici,fabricate in Romania
  • cea mai veche companie de automatizari  si ceasuri de turla din Germania;
  • suveniruri ortodoxe unicat de la manastiri Belarus;
  • edituri ortodoxe romanesti cu preturi foarte mici,carti pentru copii si lansari de carte;
  • candelabre turnate in Grecia si candelabra in stil brancovenesc din Romania;
  • hainute ipodiaconi,vesminte preotesti si broderii pentru botez lucrate in atelierele manastirilor din Romania.

Citiți interviul luat lui Sergiu Savin la acest eveniment aici …